Image
Mazda CX-5

Mazda CX-5

Rijklaar vanaf
36.390
Bijtelling p.m. vanaf
250
Private lease p.m. vanaf
530

De Mazda CX-5 is onze krachtige SUV en staat op eenzame hoogte dankzij de hoge instap, de hoge trekkracht én het hoge afwerkingsniveau. Ervaar het zelf en kom snel langs voor een proefrit!

MAZDA CX-5 HIGHLIGHTS

Krachtige crossover

Hoge instap

Minimaal 1.800kg trekkracht

Rijke standaarduitrusting

Hoogwaardige veiligheidsuitrusting

Nu op voorraad

Wil je snel rijden? Bekijk dan hier onze actuele voorraad van Mazda CX-5 uitvoeringen. Zit jouw ideale CX-5 er niet tussen? Neem contact met ons op en we gaan het voor je regelen.

UITGELICHTE UITVOERINGEN

Toon alle uitvoeringen
Bij Van Sprundel Mobiliteit staan we voor:
Goede Kwaliteit
Faire Prijzen
meer dan 50 jaar ervaring

Acties

Bekijk hier onze speciale aanbiedingen op de Mazda CX-5.

Brochure & prijslijst

Voor meer informatie verwijzen we je naar de brochure en prijslijst van de Mazda CX-5.

DE MAZDA CX-5: OP EENZAME HOOGTE

De Mazda CX-5 is op alle fronten hoog. De hoge instap, de hoge trekkracht en het hoge afwerkingsniveau maken de verwachtingen meer dan waar. Maar het zijn de rijeigenschappen die hem echt naar grote hoogte brengen. Door een uitgebalanceerd onderstel stuurt hij als een sportieve sedan, waardoor elke bestuurder zich één voelt met de auto. En dat is ongekend voor dit segment.

Kracht en rijplezier
De combinatie van kracht en efficiëntie is mogelijk dankzij Mazda's geavanceerde Skyactiv-technology die nog verder is uitgewerkt, waardoor de rijbeleving nog intenser is. Ook de Mazda CX-5 is uitgerust met het revolutionaire G-Vectoring Control, waardoor je nog meer controle hebt. Bovendien biedt de Mazda CX-5 minimaal 1.800 tot maximaal 2.100kg trekkracht.

Mens en machine één
Het vernieuwde interieur kan zich meten met de besten en is compleet gericht op de bestuurder. Niet om deze buiten spel te zetten, maar juist om het rijden ten volste te ervaren. Dat is Mazda: Drive Together.

Design
De Mazda CX-5 is de belichaming van het Kodo-design van Mazda. Geïnspireerd door dynamiek lijkt het daardoor alsof de CX-5 altijd in beweging is, ook als hij stilstaat.

Interesse in de Mazda CX-5

Body

Bedankt voor jouw interesse in de Mazda CX-5. Laat hieronder jouw gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Type

DISCLAIMER

Mazda CX-5 vanaf € 36.340. Gemiddeld verbruik Mazda CX-5 van 4,9 tot 7,2 liter per 100 km / van 20,0 tot 14,1 km per liter / CO2-uitstoot van 128 tot 164 g/km. De vermelde NEDC waarden voor het gecombineerde brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn terugbepaald naar de waarden overeenkomstig de oude NEDC testmethodiek. Prijzen incl. BPM, BTW en kosten rijklaar maken, excl. metallic/mica lak en opties. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. Zie voor kosten en voorwaarden: www.mazda.nl.

Consumentenacties niet mogelijk i.c.m. het private lease aanbod.  Private Lease aanbod wordt aangeboden door Mazda Leasing en is geldig van 1 januari t/m 31 maart 2020 of zolang de voorraad strekt. Genoemd maandbedrag is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar incl. rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering, pechhulp in binnen- en buitenland, afleverkosten en BTW. Prijzen zijn exclusief brandstof, metallic/mica lak en eventuele opties.